Прогнози за 31.08.2020 г.

Финландия | Вейкауслига
ФК Лахти - Интер Турку
6:45 pm
Интер Турку е отбор на второ място във временното класиране на Финландия с амбиции да се пребори за шампионската титла, която изпусна през миналия сезон. ФК Лахти няма нито такива амбиции, нито такива възможности. Те загубиха последните си два мача срещу Интер Турку по категоричен начин - 5:0 и 2:0. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.75

Сигурност: 80%
Словакия | Лига I
Тренчин - Слован Братислава
8:00 pm
Слован Братислава е гордият победител от последните 4 двубоя срещу Тренчин. Това не е изненадващо с оглед по-високата класа на гостите. Те са най-добрият словашки отбор с една-единствена загуба през миналата кампания и голяма разлика на върха. В същото време, Тренчин не успя да се класира за шампионските плейофи, което вероятно ще се повтори и тази година. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Румъния | Лига I
Киндия Търговище - Динамо Букурещ
9:00 pm
Киндия не е нещо особено като отбор, но у дома играе агресивно и успява да излъже много съперници. Миналия сезон Киндия домакинства два пъти на Динамо Букурещ и видяхме домакинска победа и равенство. Динамо Букурещ по никакъв начин не е голяма класа, от която да се очаква да доминира сериозно днес. Те завършиха на предпоследно място миналия сезон. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Нидерландия | Ерстедивизи
Де Граафшап - Ден Бош
9:00 pm
В този двубой домакините са категоричен фаворит. Те не влязоха в първата дивизия само защото първенството бе прекратено поради пандемията. Сега изглеждат още по-силни и този път едва ли нещо ще ги спре към промоцията. В контролите те успяха да победят силни отбори от елита. Де Граафшап е средняк в Ерстедивизи и не може да бъде равностоен на Де Граафшап като гост. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%