Прогнози еврофутбол

Стоук Сити – Суонзи
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Стоук Сити демонстрира много добра форма след паузата за мачовете на националните отбори, записвайки две победи. В същото време, Суонзи след паузата продължи много слабата си форма, която показваше и преди това. Гостите имат само две спечелени точки в последните осем мача. Като гости представянето им е още по-лошо, така че смело можем да очакваме домакините да запишат още една победа. Прогноза 1.

Каляри – Палермо
Италия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Каляри през този сезон оставят много добри впечатления с изявите си. Макар и да няма чак толкова много точки, Каляри играят качествен футбол и това не остава незабелязано от специалистите. Днес имат страхотен шанс да увеличат точковия си актив срещу намиращия се в тежка криза отбор на Палермо. Палермо са на предпоследно място и в момента имат три поредни загуби. Прогноза 1.

Удинезе – Торино
Италия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Торино е безспорно по-класният отбор, но пък домакините показват добра форма и заради това смятаме, че Удинезе могат да спечелят една точка. Удинезе спечелиха последните си два мача. Торино като гости не са чак толкова силни, колкото като домакини, така че равенството ни изглежда най-вероятния изход. Прогноза Х.

Санкт Паули – Нюрнберг
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Домакините се намират на последно място в класирането, като загубиха последните си четири мача в първенството. Гостите са на обратния полюс. Те много вдигнаха нивото си в последно време и сега са в поредица от четири поредни мача само с победи. Нюрнберг влизат и със самочувствието на победители в двубоите срещу Санкт Паули от миналия сезон. Този като гост бе спечелен с 4:0. Прогноза 2.