Прогнози за 31.12.2018 г.

Сентрал Коуст Маринърс – Пърт Глори
Австралия
Час – 10:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
След като през миналия сезон Сентръл Коуст Маринърс завърши на последно място в австралийското първенство (в него няма изпадащи отбори), сега домакините са на път да повторят “постижението“ си, след като до момента са с 2 точки и 7 поредни загуби. Пърт Глори натрупа 20 точки до момента и след очакваната днешна победа ще излезе на първо място в класирането. Въпреки че се представиха слабо при последните си гостувания на стадиона на днешния си противник, предполагаме, че днес ще победят. Прогноза 2.

Бейтар Йерусалим – Апоел Хайфа
Израел
Час – 21:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
6-ият в Израел Апоел Хайфа трябва да вземе точки на 11-ия Бейтар Йерусалим. Гостите не са побеждавани в 5 поредни двубоя (3 победи и 2 загуби), както и в последните 3 срещи с Бейтар. Апоел играят прекрасно като гост, спечелвайки последните си 4 гостувания. Прогноза двоен шанс Х2.

Южна Корея – Саудитска Арабия
Приятелски мач
Час – 18:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Въпреки че част от най-силните играчи на Южна Корея няма да вземат участие в този мач, те все пак си остават много по-добрия отбор от Саудитска Арабия. На Световното всички видяхме, че в състава на Саудитска Арабия няма класни играчи, докато Южна Корея се представи на по-високо ниво на този форум. По-вероятно е корейците да спечелят тази контрола. Прогноза 1.