Прогнози за 14.03.2016 г.

Динамо Москва – Терек Грозни
Русия
Час – 18:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Терек трудно ще бъдат победени от Динамо. Гостите са 7-ми в класирането с 31 точки актив, докато Динамо са 11-ти с 21 пункта. Представянето на Терек през този сезон е на много високо ниво и отборът трудно е побеждаван. Те записаха само 2 загуби в 19-те кръга досега – нито един отбор в Русия няма толкова малко загуби. Терек, макар и седми, са на само две точки от третото място. Те започнаха новата година с победа над конкурента си в челото на класирането Локомотив Москва, докато Динамо не успяха да победят Урал. Прогноза двоен шанс Х2.

Гранада – Еспаньол
Испания
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
И тук ще потърсим успех за подценявания от букмейкърите отбор. Еспаньол имат 4 победи и 1 равен в последните си 5 мача срещу Гранада, а и се намират по-напред в класирането към този етап от първенството. Гостите записаха победа в последния кръг, докато домакините паднаха. Прогноза 2.

Кайзерслаутерн – Бохум
Германия 2
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
12-ия Кайзерслаутерн приема 5-ия Бохум. Домакините се намират в серия от три поредни загуби, докато формата на гостите е на много високо ниво. Те са непобедени в 9 поредни мача за първенство. Очакваме и днес да продължат доближаването си до лидерите в класирането. Прогноза 2.

Тиргу Муреш – Динамо Букурещ
Румъния
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Динамо Букурещ продължават да се целят към първото място, от което в момента отстояват на четири точки. За Тиргу Муреш е успех само по себе си попадането в шампионската група при разделянето на първенството след първия му етап. Те трудно ще успеят да направят много повече от това. Пред Динамо обаче целта е титлата и серията им от 11 мача без загуба показва, че са достойни да я спечелят. Прогноза 2.