Прогнози за 19.03.2016 г.

Кристъл Палас – Лестър
futbolna-ligaАнглия
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Учудваме се от високите коефициенти, които продължават да дават букмейкърите за отбора на Лестър. Такъв коефициент за лидера в класирането срещу тим като Кристъл Палас, който е вторият най-слаб домакин в елита и има само 2 спечелени точки в последните 10 кръга, може да се окачестви като подарък. Няма за какво да ви казваме, че Лестър се представят на високо ниво, позицията им в класирането го показва достатъчно ясно. Прогноза 2.

УБА – Норич
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
УБА се намират в солидна форма с 10 точки в последните 4 кръга. Трудно обаче формата на гостите може да бъде наречена солидна. Тя е солидна само по отношение на постоянството им в загубите. Норич имат 2 спечелени точки в последните си 10 мача и са в зоната на изпадащите. През есента УБА победиха Норич като гост, напълно логично е да очакваме да го сторят и пред собствените си тифози. Прогноза 1.

Челси – Уест Хям
Англия
Час – 17:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Челси играят доста по-добре след идването начело на тима на Гус Хидинк. Тимът няма загуба вече в 13 поредни кръга в местното първенство и вече се изкачиха до позиция, която им дава шанс за борба за място в Европа. Уест Хям са една от изненадите на сезона, но все пак на Стамфорд Бридж срещу намиращият се във форма тим на Челси е задача, която смятаме, че е непосилна за тях. Прогноза 1.

Суонзи – Астън Вила
Англия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Астън Вила по всичко изглежда вече са се предали в битката за оцеляване. Те са на последно място и са доста далеч от спасителната зона спрямо оставащите кръга до края на сезона, а серията им от пет поредни загуби, някои с разгромен резултат, е показателна за развятото бяло знаме. Суонзи все още не са си гарантирали оцеляването и този мач е отличен шанс да се приближат близо до него. Тимът записа 2 победи в последните си 3 мача, както и има 4 победи в последните 4 мача срещу Астън Вила. Прогноза 1.