Прогнози за 30.05.2016 г.

Атвидаберг – ИФК Варнамо
Швеция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Домакините са в серия от три поредни победи в мачовете си като домакин. Допълнителен техен коз е, че имат предимство в преките двубои срещу ИФК Варнамо. Очакваме равностоен мач, в който домакинското предимство да помогне на Атвидаберг да спечелят ценните три точки. Прогноза 1.

Оргрите – Халмщад
Швеция
Час – 20:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
За наша изненада букмейкърите дават предимство на домакините в този сблъсък. Това никак не кореспондира с представянето на гостите обаче. Те са лидери във временното класиране и се намират в страхотна форма, записвайки шест победи в последните осем кръга. Домакините пък спечелиха едва една точка в последните си три двубоя. Прогноза двоен шанс Х2.

Мьондален – Рауфос
Норвегия 2
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Може да се каже, че има сериозна разлика в класата на двата отбора. Домакините през миналия сезон бяха в елита на Норвегия. Сега са във второто ниво, но голяма част от ядрото на отбора е останало. Рауфос през миналия сезон си спечелиха промоция от третото ниво на норвежкия футбол. Мьондален все още нямат загуба у дома от началото на кампанията, докато Рауфос спечелиха само една точка в четирите си гостувания. Прогноза 1.

Стярнан – Брейдаблик
Исландия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 3.30
Сигурност – 4/10
Двата отбора ни изглеждат с абсолютно равностойни шансове за победа и в такива случаи се доверяваме на отбора с по-голям коефициент. Коефициентът далеч не е единственото нещо, което ни кара да заложим за гостите. Те спечелиха последните си три мача срещу Стярнан, два от тях като гост, което показва, че това е доста удобен противник за отбора на Брейдаблик. Моментната им форма също така най-малкото не е по-слаба от тази на Стярнан. Прогноза 2.