Препоръчан Букмейкър - Palmsbet.com

1xBet

Букмейкър без лиценз за България

+18 | T&C
100% до 200лв.
222 лв.
Бързо набиращ популярност букмейкър с високи коефициенти и разнообразие от залози.

Букмейкърът стартира през 2007 г. и се характеризира с бързо нарастващата си репутация, високи коефициенти и комплекс от най-различни опции за залози.

От 2016 г., 1хбет вече има и българска версия, което е показателно за интереса на компанията към българските играчи, но е необходимо да се използва огледален сайт известен като mirror site.

Бонуси и промоции

Сайтът е много добре структуриран и оформлението е изцяло насочено към това да даде на потребителя лесен достъп до широкия спектър от събития и възможности за залагане. Платформата за залози на живо също притежава страхотна графика. Единственият проблем, който ние от prognozi365.com сме забелязали, е, че езикът понякога от само себе си се сменя на руски, но това е бъг, който вероятно ще бъде отстранен в най-скоро време и който не пречи на играта ви. Дизайнът е малко старомоден, но като цяло сайтът е добър.

1xbet bonus
Няма депозитен бонус в този букмейкър, което очевидно е недостатък, но има редица промоции, които се опитват да компенсират това. Ще получите 100 лв. безплатен залог, ако загубите повече от 20 поредни залога, което не е нищо особено, но може да работи за играчи, които обичат да залагат на много високи коефициенти или на акумулатори с много селекции. От време на време пускат и промоции, които ви дават безплатен залог, ако поставите определен брой залози или залагате всеки ден в продължение на определен период от време.

1xBet мнения

Една иновация на 1x Bet са т.нар. „Advance“ залози. Ако имате неуредени залози и сте останали без пари в сметката си, можете да поставите залози предварително и парите за тях ще бъдат приспаднати, когато бъдат уредени по-ранните ви залози. Ако всичките ви ранни залози приключат като губещи, „advance“ залозите ви ще бъдат отменени.

Коефициенти и лимити

Селекцията от пазари и коефициенти са основното качество на този руски букмейкър. Това обикновено са най-важните неща, които трябва да гледате в един букмейкър.

Сайтът има страхотно покритие от повече от 30 спорта и предлага над 300 различни бетинг опции за големите събития, включително и азиатски хендикап с отлични коефициенти. Има много голяма дълбочина в предложенията със събития, стигащи до младежките дивизии на много страни.

Коефициентите също са на едно много високо ниво. Коефициентите за равностойни събития с два възможни изхода обикновено са 1.90-1.90, но могат да бъдат по-високи за големите събития.

Лимитите са около средното ниво. Като при всеки букмейкър с високи коефициенти, ще имате затруднения с поставянето на масивни залози, но няма да бъдете ограничавани до абсурдни суми. Ако нямате намерение да играете с хиляди, няма да имате проблем с лимитите.

Мобилни залози

1xBet създаде специални приложения за мобилни устройства, използващи Android и iOS операционните системи. Приложенията са бързи и функционални, но по-интересното е, че можете да получите подобрени коефициенти на топ събитията, ако залагате от приложението. Подобрените коефициенти се отбелязват с жълта звезда.

1xBet Мобилно приложение

Залозите на живо са на топ ниво. Има и лайв стрийминг, което си е голям плюс. В силните дни има стотици събития за залагане на живо в един момент, 1/3 от които се предават с картина на живо.

Контакт

Поддръжката на клиентите бе най-големият проблем в последните няколко години. На български поддръжка няма, но и тази на английски не оказваше подходяща подкрепа и и това създаваше понякога проблеми на играчите.

Въпреки това, 1xBet подобриха значително този сегмент и сега имат напълно надеждна поддръжка на английски език, включително и чат на живо, който елиминира спорадичните проблеми със забавени плащания. Играчи от екипа на prognozi365.com са получавали обслужване на топ ниво, но не можем да не отбележим предишните затруднения в този сегмент.

Възможностите за банкиране са малко ограничени. Липсата на възможност за транзакции със Skrill (Moneybookers) е недостатък, но можете да правите такива с дебитна или кредитна карта, EasyPay, LiqPay, MoneXy, Qiwi, WebMoney и Yandex. Приемат се и биткойни.

Заключение

С широката си гама от възможности за залагане, високите коефициенти и страхотната платформа за залози на живо, 1xBet е изненадващо добър букмейкър. Той има почти всичко, което един играч може да иска.

След като подобриха поддръжката на клиентите, може да се каже, че е един от добрите изгряващи букмейкъри. Те имат потенциал да станат и много по-добри, а усилията на компанията показват, че имат желанието да го направят. 1xBet е букмейкър, в който си заслужава да имате акаунт.

Начален бонус в 1xBet
260лв