Sportingwin

+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.
Най-новият български оператор на спортни залози онлайн, предлагаa впечатляващо разнообразие от спортове, първенства и бетинг маркети.

Sportingwin е най-новото попълнение към бързо експандиращата българска сцена на спортни залози в интернет. След като получава лиценза си от Национална агенция по приходите в края на юли 2022, букмейкърът дава възможност на местните играчи удобно и напълно легитимно да регистрират акаунт, да депозират и теглят реални парични средства чрез сигурни и удобни платежни методи, да получават бонуси, да поставят залози на срещи от впечатляващо широка селекция от спортове и първенства от целия свят, а също така и да използват платформата от различни мобилни устройства.

Регистрация

Ако искате да тествате предложнията на онлайн букмейкъра, първото което ще се наложи да направите, е да си създадете клиентски профил в платформата му. Процесът не е времеемък и се състои само от няколко елементарни стъпки:

 1. Отворете формуляра за регистрация, като натиснете едноименния бутон (червен на цвят, намира се в горната дясна част на потребителския интерфейс.
 2. Въведете e-mail адреса си и изберете парола, като се съобразите с изискванията за сигурност ( 8символа, 1 главна буква и 1 цифра) и посочете посредством падащото меню дали искате да боравите с BGN или EUR.
 3. Използвайте „Next”, за да продължите напред.
 4. Попълнете име на потребител, мъж или жена, дата на раждане, ЕГН, имена, адрес и телефонен номер.
 5. Използвайте „изпращане“, за да получите имейл за активация на акаунта.
 6. Отворете го и последвайте линка за активация.

Моля имайте предвид, че макар и като регистриран потребител да можете да използвате повечето функции на Sportingwin, за да предодвратите евентуално блокиране на акаунт и най-вече за да можете да теглите средства от клиентския си баланс, ще бъде необходимо също така да верифицирате профила си. Това се прави през секция „Документи“, където ще имате опцията да качите удостоверения за самоличност и адрес.

Бонуси и промоции

Засега Sportingwin предлага само един единствен бонус, а именно този при пръв депозит. Взимайки под внимание факта, че новият букмейкър тепърва предстои да разгърне потенциала си, подозираме, че раздел „промоции“ ще се разрастне в бъдеще, за да поддържа интереса и подобрява преживяването на регистрираните в сайта играчи.

200 Лева Начален Бонус Спорт

За да можете да активирате 200 лева начален бонус спорт е необходимо:

 • Да регистрирате акаунт вSportingwin;
 • Да заявите бонуса през профила си преди да депозирате средства;
 • Да осъществите квалифициращ депозит от минимум 10BGN/ 5EUR

Изисквания към Sportingwin Начален Бонус:

За промоцията важат следните условия за превъртане на бонуса – 1 път сумата на квалифициращия депозит плюс 10 пъти сумата на бонуса, т.е. например при 400 лева първоначлан депозит – 1×400 + 10x(50% от 400) = 2400 лева – общата сума на залозите Ви трябва да достигне тази цифра, за да можете да изтеглите бонуса си и произхождашите от него печалби.Моля имайте предвид, че тук важи допълнителното условие, че те трябва да са поставени на коефициент от минимум 1,65.

Спортни залози

Едно от основните достойнства наплатформатаSportingwinе многобагрената палитра отспортове, които са представени:Футбол, баскетбол, тенис, волейбол, бадминтон, стрелба с пистолет, стрелба с лък, бейзбол, хокей на лед, крикет, е-футбол, е-баскетбол, тенис на маса, футзал, снукър, водна топка, ръгби, дартс, австралийски футбол, голф, флорбол, въздушен хокей, counterstrikeGO, Dota2, King of Glory, League of Legends. Както става видно, почитателите на електронните дисциплини също са взети под внимание и имат възможността да поставят залози на срещи от любимите си игри.

Изключително богат е и изборът нашампионати – Sportingwin представя мероприятия от десетки държави и почти всички континенти: Англия, Испания, Германия, Испания, Италия, Франция, Нидерландия, Португалия, Австралия, САЩ, Южна Кореа, Китай, Аржентина, Бразилия, Украйна, Алжир, Армения, Босна и Херцеговина, България, Буркина Фасо, Чили, Колумбия, Кипър, Чехия, Дания, Еквадор, Египет, Ел Салвадор, Етиопия, Гватемала, Унгария, Исландия, Индия, Иран, Ирак, Ирландия, Израел, Япония, Йордания, Литва, Мексико, Черна Гора, Норвегия, Панама, Перу, Полша, Румъния, Саудитска Арабия, Шотландия, Словения, Южна Африка, Швеция, Швейцария, Сирия, Тайланд, Тунис, Уганда, Обединени Арабски Емирства, Уругвай, Узбекистан, Виетнам, Уелс..

Освен разнообразие от спортове и шампионати, букмейкърът се е погрижил да осигури на потребителите си и разнообразие от пазари за залози като например:

 • Краен резултат
 • Двоен шанс
 • Брой голове под/над
 • Хендикап
 • Азиатски хендикап
 • Резултат полувреме
 • Точен резултат полувреме

Форматът,в койктоSportingwin представя коефициентите си, е десетичен (също така известен като „европейски“, например 1,65), а като ги сравним със ставките на други букмейкъри става ясно, че стойностите им са по-високи от средните.

Платежни методи

Букмейкърът приема депозити и тегления със следните сигурни и удобни платежни средства:

 • Epay.bg
 • EasyPay
 • Банков превод
 • Кредитни и дебитни карти (Visa,Mastercard,Maestro).

Минималната сума са депозит възлиза на 10 лева, а минималната сума за теглене – на 30 лева. Депозитите се обработват незабавно (изключение прави банковият превод, който в зависимост от банката може да отнеме до 3 работни дни), а при тегленията средният срок за обработка отнема 48 часа (при банков трансфер – отново няколко работни дни). Очаква се в близко бъдеще платформата да добави още финансови инструменти, за да улесни движението на парични потоци към и от сайта.

Контакти

С отдел Връзка с Клиенти наSportingwinможете да се свържете по следните три начина:

 • Чат приложението на сайта (синята икона в левия долен ъгъл на страницата);
 • Имейл: support@sportingwin.com;
 • Контактен формуляр (през страницата на букмейкъра)

Заключение

Почитателите на спортните залози онлайн вероятно ще бъдат развълнувани от възможността напълно легитимно да се регистрират в сайта на още един лицензиран за България букмейкър, като при това получат доста приличен бонус за добре дошли. Sportingwin се отличава с изключително богатия избор от спортни срещи, дисциплини, първенства и пазари за залози, както и с високите си коефиценти. Хазартната платформа осигурява защита на данните Ви, като използва SSL-криптиране, и предлага сигурна и приятна среда за залагане. Депозитите и тегленията се случват безпроблемно, посредством изпитани и удобни методи като кредитна карта и банков превод. Ако все още не сте създали клиентски профил в Sportingwin, може би идеята да извършите няколко прости стъпки и да се регистрирате в сайта, ще си струва времето и елементарното усилие.