Препоръчан Букмейкър - Palmsbet.com

Betway Mobile App

Betway предлага мобилно приложeние за потребителите на Andoid или iOS устройства

Betway е всеизвестен международен бранд, признат по цял свят. Той е собственост на великобританска компания, разполагаща с официални лицензи да оперира в цяла Европа, вече и у нас, благодарение на разрешението от НАП България.

Betway Мобилно Приложение

За да стъпи убедително на родния пазар букмейкърът предлага всевъзможни опции за достъп до своята платформа. Освен през компютър, родните любители на спортните залози могат да играят и в движение. За целта трябва да разполагат със смартфон или таблет с постоянна, достатъчно надеждна и бърза интернет връзка.

Betway мобилен сайт

Първата опция, с която разполагат мобилните ентусиасти да се присъединят към Betway, е мобилната платформа. На практика, това е стандартна мобилна страница. Тя е достъпна така, както е достъпен всеки друг сайт в интернет. Няма изискване за използване на конкретен браузер, за да влезете в платформата. Също така, не се изисква и да откривате нов акаунт, ако вече разполагате с такъв, регистриран през десктоп страницата. Двата сайта, между другото – официалният и мобилният са копие на едно и също нещо. Идентични са и услугите, спортните пазари, опциите и функциите в тях.

Betway мобилни приложения

Ако държите на бърз достъп до Betway игралната си сметка, имате ограничен мобилен трафик от своя оператор или просто държите да получавате известия в реално време, задължително си свалете някоя от двете апликации на британския оператор.

За Андроид потребителите е нужно да разполагат с устройство, ползващо Андроид 6.0 версия, а за Apple играчите се изисква iOS 11.00 версия. Уверете се, че имате достатъчно място в паметта на телефона си, за да свалите инсталационния файл за апликациите.

Инсталационният файл за Андроид телефоните и таблетите се намира не в Google Play Store, откъдето обичайно теглите приложения, а в Betway мобилната страница. За да свалите успешно файла, направете следните промени във вашите настройки: разрешете теглене от непознати източници. Сваленият файл ще се озове в папка downloads, откъдето трябва да го намерите и изберете, за да го инсталирате в рамките на не повече от 1 минута.

Инсталационният файл за iPhone и iPad устройства се намира в Apple App Store. Той е напълно безплатен. Можете да прочетете на платформата мнения на клиенти за това как работи Betway апликацията. Според нашето проучване приложението е бързо и не дава бъгове. Оплаквания от потребители до този момент не сме видели.

Заключение

Betway мобилната услуга е надеждна и достъпна. Добър признак е, че операторът има и мобилна версия за всички видове операционни системи, и две апликации за две от най-популярните от тях. Също така, доволни сме да видим, че наличните услуги и спортни опции за залози в десктоп официалната платформа са достъпни и в мобилните й версии.

Бонус от Betway
100% до 200 лв.