Sportingwin Mobile

+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.
Богато и пълноценно мобилно преживяване за любителите на спортните залози онлайн.

Sportingwin e онлайн само от няколко месеца, но дори и за това кратко време букмейкърът успя да направи доста сериозни стъпки в посока привличане на все по-голям потребителски интерес. Мобилните играчи не правят изключение от това макар и букмейкърът да няма засега самостоятелни приложения за iOS и Android.

Sportingwin Mobile

Мобилен Сайт

Мобилната страница на Sportingwin е построен така, че и оптически, и функционално да наподобява оригиналната десктоп платформа. Спазена е и цветовата гама, и устройството на менютата (доколкото по-оскъдното място позволява) и ако сте свикнали да боравите с основния сайт, ще Ви бъде лесно да се ориентирате веднага и в мобилния. За да го отворите е необходимо единствено да стартирате на телефона или таблета си предпочитания от Вас браузер – Safari, Chrome или Firefox и да въведете уеб адреса на букмейкъра. Не е необходима абсолютно никаква инсталация на допълнителни файлове или разширения, което и опростява достъпа до Sportingwin mobile. Като го отворите, ще видите, че той Ви позволява да извършвате ред операции – регистрация, верификация, активиране на бонус, депозити и тегления, статистики, спортни залози и залози на живо. Изборът от дисциплини, шампионати и бетинг маркети е идентичен с този на десктоп платформата, разполагате с електронен фиш (тук той е разположен в долната дясна част на екрана) и единственото, което всъщност липсва е функцията кешаут.

Мобилно приложение на Sportingwin

Вече споменахме, че Sportingwin не разполога със самостоятелни приложения за Android и iOS. За някои играчи това не е минус по никакъв начин, защото за да играят от смартфона или таблета си, не им се налага да влизат в GooglePlay или Apple Store, откъдето да теглят и инсталират допълнителен софтуеър. Други действително биха предпочели да имаше отделна апликация заради потенциалните допълнителни функции. Тъй като Sportingwin e на пазара само от няколко месеца, не е изобщо изключено недостатъчното време да е причината за липса на мобилно приложение и такова да бъде анонсирано съвсем скоро.

Sportingwin Мобилен Бонус

Мобилният сайт на Sportingwin предлага абсолютно същия бонус, който и оригиналната платформа – 200 Лева Начален Бонус Спорт, възлизащ на 50% от първоначалния Ви депозит. Т.е. можете да се регистрирате от мобилното си устройство, да заявите активиране на промоцията и да внесете минимум 10 лева или съответно 5 евро в баланса на профила си. В оптималния случай при депозит от 400 лева ще получите максималната сума на бонуса (200 лева), който ще трябва да превъртите в рамките на 30 дни, за да можете да изтеглите печалбите си ( един път сумата на депозита и десет пъти сумата на бонуса). За момента, букмейкърът не е предвидил други промоции като бонус презареждане, програма за лоялни клиенти, специални предложения или бонус без депозит, но и в този случай предвиждаме, че маркетинг тима на Sportingwin ще изненада всички ни приятно в идните месеци.

Заключение

Със или без самостоятелнно приложение за Apple и Android, мобилният сайт на Sportingwin има всичко необходимо, за да предостави пълноценно и положително преживяване и на новите, и на вече съществуващите си потребители – богатство от спортни дисциплини и пазари за залози, функции за плащания и бонус при първи депозит. Въпреки това сме склонни да очакваме ъпдейт в насока Sportingwin мобилна апликация, има ли такъв, ще го оповестим веднага.