+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.

Приложения за мобилни залози в България

В днешни дни всички имаме смартфони в джоба си и искаме да ползваме същите уебсайтове, в които влизаме и на нашите компютри. Това, за радост, е възможно във всички лицензирани сайтове за залози в България. Техните платформи имат вариант за мобилни браузъри, а най-добрите сред тях предоставят като опция и изтегляемо приложение за Android, за iOS или и за двете платформи.

Изтегляеми мобилни приложения срещу уеб версии

Когато сте поставени пред избора между собствено приложение на букмейкъра, което се инсталира след изтегляне, и оптимизиран мобилен уебсайт, трябва да знаете подробностите за всеки един от вариантите, за да направите правилния избор. В следващите редове ще ги научите.

iPhone & iPad приложения за залози

Ако използвате Apple устройство, ще бъдете разглезени от това да инсталирате приложението по най-лесния възможен начин – през App Store. Почти всички оператори, които са разработили свое приложение, имат негова версия и за iOS (освен за Андроид).

Можете да проверите лесно дали вашият букмейкър има приложение като влезете в App Store и напишете името му в търсачката. Ако букито има iOS app, то ще се появи на екрана. А можете и да прочетете нашите мобайл ревюта на лицензираните топ букмейкъри в България и да разберете дали има Apple приложение и да научите повече информация за него. За който и бетинг оператор да става въпрос, приложението му ще се инсталира само за 1-2 минути.

Android приложения за залози

Почти толкова бързо става изтеглянето на Android App, но процедурата е малко по-различна, защото хазартните апликации за тази операционна система не се показват в Google Play и следователно трябва да ги теглите през външен източник. А, за да можете да правите това, необходимо е да сте разрешили на телефона си да приема апп-ове от външни източници.

Във всички случаи Android бетинг апликацията е налична в уебсайта на букито, когато го отворите през своя смартфон или таблет. В нашите мобилни ревюта сме посочили откъде по-точно се случва изтеглянето и какви са стъпките за неговото завършване.

Що се отнася до алтернативните операционни системи, преди години имаше букмейкъри със специални апп-ове за Windows Phone, но такива вече не съществуват. Смартфоните, които преди това използваха Windows технологията, вече мигрираха на Android системата. Сега обаче започнаха да навлизат приложенията за Huawei смартфони, след като разрастващият се китайският производител е без достъп до Google Play. Букмейкъри като Betway имат свое приложение в Huawei App Gallery.

Мобилните версии на българските букмейкъри

Някои играчи предпочитат да избегнат напълно свалянето на приложение. Например, това са потребители, които ползват няколко различни смартфона и не желаят да се занимават с инсталирането на хазартния апп на всяко устройство. И за тези хора букмейкърите са помислили. Няма уважаващ себе си оператор, който да работи без оптимизирана начална страница за смартфони.

За достъп до мобилните версии клиентите трябва само да отворят браузъра си. Бетинг сайтовете се адаптират напълно автоматично към всеки нов смартфон, без да има никакво значение каква е операционната система.

Нашите ревюта на мобилни приложения – какво гледаме?

Важно е приложенията за залози да съдържат програмата с мачове в нейната цялост. Това означава да няма разлика между десктоп версията и мобилната апликация. Достъпът до всички спортове и всички пазари е наличен в мобилните платформи на всички регистрирани в България букмейкъри, така че в това отношение няма проблеми в нито една апликация. Разбира се, някои бетинг апликации имат повече възможности за залог спрямо други, но това е просто защото като цяло компанията осигурява повече пазари, не защото има има проблем със самото приложение.

Леснотата на изтегляне и използване също е задължителна. Ако клиентът срещу технически препятствия докато поставя залозите си или се опитва да инсталира самата апликация, операторът вече е загубил битката с ожесточената конкуренция на българския пазар. И инсталирането, и целия навигационен процес в апликацията трябва да бъдат лесно разбираеми сами по себе си. Колкото по-кратък е пътят, който трябва да изминете, толкова по-добре. Чудесно е когато платформата работи с големи бутони, така че да не се отклонявате често от пътя по погрешка.

Също така е чудесно и когато има мобилни бонуси за апликацията, но това вече не е разпространена практика. На всяка цена обаче е важно да можете да активирате всички оферти на компанията през своето хазартно приложение. Това твърдение е валидно и за бонусите за нови потребители, и за промоциите за стари играчи. А ако имате редкия късмет да получите оферта за специален мобилен бонус, още по-добре.

Често задавани въпроси

Коя е оптималната OS за хазартни игри?
Anrdroid и iOS се представят еднакво успешно в работата с мобилни приложения за хазарт, така че в този аспект голямата вражда между двете водещи мобилни операционни системи не може да се определи победител.

Защо изтеглянето на Android App не сработва?
Заради правилата и условията на Google, приложенията за спортни залози и прогнози не са в Google Play Store и поради това са малко по-трудни за инсталиране. Най-честата грешка е, че телефонът не приема хазартното приложение заради статута му на външен софтуер.

С какво се отличават най-добрите приложения за залози?
Апликациите за онлайн хазарт трябва да бъдат интуитивни и да предоставят достъп до пълната бетинг програма.

Мога ли да депозирам с телефона си?
Една от най-добрите черти на създадените в България букмейкъри е, че част от тях позволяват да направите депозит и след това да платите парите с плащането на ежемесечната сметка.

Има ли бонуси за смартфони?
И да, и не. Букмейкърите приветстват играта на клиентите си с бонуси, но нито един от тях не е изявил желание да създаде ексклузивни за мобилните устройства промоции.

Лесно ли се изтеглят бетинг приложенията?
Приложенията за спортни залози се изтеглят лесно, особено ако сте с iOS. На Android процедурата е малко усложнена поради липсата на хазартните апликации в Play Store, но въпреки тази пречка в крайна сметка времето за инсталиране на Android app е на практика същото спрямо инсталирането върху iOS.