Препоръчан Букмейкър - Palmsbet.com

Букмейкъри в България

Оглеждате ли се за най-добрият букмейкър в България? Искате ли да играете безопасно, легално, с отлични коефициенти и с най-изгодните бонуси? Дошли сте на правилното място, защото в Prognozi365.com можете да намерите не само съвети на кои мачове да играете, но и информация къде е най-добре да поставите залозите си. Разбира се, въпросът “къде“ няма еднозначен отговор, защото има различни букмейкъри с различни оръжия в арсенала си. Ние направихме анализ на топ букмейкърите с лиценз в България и обобщаваме информацията в техните ревюта.

Качествени критерии в нашите ревюта на топ букмейкъри в България

Дали лицензираният Букмейкър “А“ е еднакво добър с лицензирания Букмейкър “Б“? Не, работата не е толкова проста, за добро или за лошо. Дори и сред сигурните лицензирани букмейкъри в България с гарантиран интегритет има отчетливи разлики в качеството на услугите.

Ние искаме да ви упътим към точният избор за вас и вашите нужди, защото всеки клиент има поне малко различни изисквания към своя оператор на спортни залози. Някои клиенти се вълнуват ексклузивно от многото мачове в програмата, докато други правят избора си изцяло на база на това къде ще получат най-високите коефициенти.

В следващите редове ще навлезем в малко повече детайли относно качествените критерии, които отчитаме при анализа на бетинг платформите.

Букмейкърските предложения, включително коефициентите и бетинг функциите

Решаващ момент за много от потребителите е каква е самата гама от спортни залози в уебсайта. Портфолиото на букмейкъра трябва да съдържа правилните пазари и мачове за вас.

Ако се вгледате в програмите на сайтовете за залагания у нас, ще видите, че хегемонът винаги е Цар Футбол. Нормално, след като почти всички клиенти включват футболни мачове в своите фишове. Важно е бетинг сайтът да има възможно най-много първенства, които е възможно да ви интересуват. Дори и да не сте залагали на някой шампионат до момента, никога не е изключено в даден момент да развиете интерес към тамошните двубои.

Някои букита ви представят бетинг програмата си, започвайки от Първа професионална лига на България, докато други поставят като акцент елитния ешалон на големите европейски държави и игрите на международно ниво – Шампионска Лига, мачове на националните отбори, Лига Европа, Лига на Конференциите, младежки аналози на тези турнири и други. Добре е в списъка с държавите да има поне 50 категории, от които да избирате, а още по-добре е и когато имаме повече от едно първенство от държава.

С футболните залози не приключва света все пак. Отвъд тях имаме пазари и коефициенти за тенис мачове, баскетболни първенства, волейбол, снукър, хокей, американски спортове, колоездене, хандбал, тенис на маса, Формула 1 и редица други възможности, като през зимните месеци трябва да очаквате да бъдат добавени и категории за състезанията по биатлон, ски, ски бягане, ски скокове, бобслей и др. Ако букмейкърът публикува и разни залози за забавление като пазари за Оскарите или пазари за политика, това е допълнителна плюс точка.

Не по-малко важни от пазарите са коефициентите, които стоят до тях. Върховите коефициенти са базисно изискване, за да пожънете успех в букмейкърските къщи. За специалистите е ясно, че успехът в залозите може да се постигне само ако последователно залагате на най-добрите коефициенти на пазара. Разликата от няколко стотни може да ви се стори незначителна на първо четене, но в голямата картинка разликата става огромна.

Залози на живо, включително преки предавания

Ние считаме залозите в течението на двубоите като отделна и независима секция в нашите ревюта. Естествено, това, което има значение е да се сблъскате с достатъчна широчина и дълбочина от пазари и спортни събития. При най-добрите оператори възможностите за лайв залози са почти огледални на програмата в пре-мач залаганията. Понякога дори има мачове, за които първите коефициенти в букмейкъра се появяват чак след започването им.

През повечето време с просто око се вижда, че футболните и тенис залози преобладават в страницата за залози на живо.

За много от клиентите самата презентация на лайв възможностите е също много важна. И има защо – понякога залогът трябва да се постави за секунди, иначе изпускаме възможността. Някои оператори работят с екстра за поставяне на залог с едно натискане. Тогава обаче трябва да имате предварително подготвен размер на залога, както и е от съществено значение да внимавате да не натиснете нещо, което желаете да заложите.

Почти винаги сайтът за залози осигурява анимирано табло с резултата от мача и допълнителни колони с различни статистики. Да имате повече информация е изключително полезно за измислянето на правилните прогнози.

Не винаги обаче букмейкърът е способен да предостави и видео на живо към залозите за някой мач. Букмейкърите с повече видеа – и видеа, които са релевантни за вашите интереси – трябва да бъдат с предимство за вас. По принцип е страхотно, че може да се гледа спорт на върхово ниво от цялото земно кълбо безплатно. Ще наблюдавате и стриймове от събития, които не се излъчват по телевизията.

Бонус оферти за регистрация и за активни играчи

Стигаме до въпроса с бонусите. С почти всички сайтове за залози в България започвате с приветствен бонус. Играчите си мечтаят за приветствен бонус без депозит, но това е по-скоро мираж – тук-там някой букмейкър предлага такава възможност за кратък период от време, но е много рядко и не разчитайте на това. По-скоро се поинтересувайте колко трябва да депозирате, за да вземете желания размер на бонуса, както и какво е ограничението на офертата.

Ето няколко примера за финансовата структура на бонусите за добре дошли:

  • 100% до 200 лв. – депозирате 200 лв., получавате 200 лв. бонус, залагате с общо 400 лв.
  • 50% до 200 лв. – депозирате 400 лв., получавате 200 лв. бонус, залагате с общо 600 лв.
  • 200% до 100 лв. – депозирате 50 лв., получавате 100 лв. бонус, залагате общо със 150 лв.

Бонус условията на букмейкърите също имат огромно значение. Някои казват, че истинското качество на букмейкърския бонус си личи след прочитането на малкия шрифт, където разбирате какво трябва да направите, за да можете да изтеглите бонуса. Въпросите колко пъти се превъртат парите, какъв е минималния коефициент, има ли изключени пазари, какви са лимитите и каква е времевата рамка за изпълняване на условията винаги са релевантни.

Освен това имаме и промоции за съществуващи клиенти. Почти задължително е за букмейкърите да възнаградят активните си потребители с подходящи оферти, за да ги запазят при себе си за дълго. Бонус форматите могат да бъдат най-различни, като за нас любимата оферта е за безплатни залози, които могат да се използват свободно или на конкретни мачове. Понякога ще имате безплатен залог и без условието да депозирате за него. Някои топ букмейкъри в България предлагат увеличени коефициенти с нулев или дори отрицателен марж.

Платежни методи за депозити и тегления

Букмейкърите с български лиценз дават почти неограничени възможности за депозиране и теглене. Клиентите им могат да платят през телефона си, да дадат пари в кеш или да използват банкова карта, стига тя да е на тяхно име. Електронните портфейли също се предлагат, макар и най-популярните като PayPal и Skrill да са рядкост.

В повечето уебсайтове можете да депозирате 10 лв. като минимална сума. Други сигнали за качеството на депозитите и тегленията е скоростта и надеждността на плащанията. Българските играчи очакват да получат парите си при теглене от букмейкъра за няколко часа, но това не винаги става факт, особено ако използвате банков трансфер или превод към дебитната карта.

Често задавани въпроси

Какви бонуси да очаквам от българските букмейкъри?
Топ букмейкърите в България предоставят различни промоции, като общото при почти всички тях е, че най-изгодната им оферта е тази за нов клиент. Има обаче и подаръци за съществуващите клиенти.

Кой издава лицензите за онлайн хазарт в България?
По-опитните играчи помнят времето, когато лицензите се издаваха от Държавната комисия по хазарта, но тази структура бе разформирована и днес органът за това е НАП.

Как да депозирам в брой в букмейкър в България?
Повечето оператори с лиценз у нас – и особено родните компании – предлагат възможност за депозиране в брой чрез EasyPay или Cashterminal.

Какви първенства излъчват на живо букмейкърите?
Много от притежаващите български лиценз букмейкъри имат услуга за лайв стрийминг, чрез която излъчват елитни първенства като Ла Лига, Серия А, Ла Лига, Ередивизи, Бундеслига, Лига 1, Примейра и други.

Мога ли да играя в букмейкър без лиценз?
Дори и домейнът на нелицензирания букмейкър да не е блокиран и той да желае да ви приеме, не ви препоръчваме да залагате в сайтове без лиценз, защото при тях не сте защитени по никакъв начин.

Откога има онлайн залози в България?
Още от зараждането на първите букмейкъри като Bet365 в началото на века имаше българи, които залагаха при тях. В онези времена не се изискваха лицензи. Режимът с лицензите бе въведен в началото на второто десетилетие.