Bet365 Mobile App

Bet365 предлага мобилно приложение с изключително високо качество, светкавична скорост и практична подредба на всички функции
Имате няколко опции, чрез които можете да поставяте залози в букмейкъра от своя телефон или таблет.

Първият и най-прост начин е да да влезете в сайта от мобилния си браузър – както влизате във всеки друг сайт. Мобилната версия на Bet365 обаче не е толкова функционална и удобна, колкото специалните приложения на букито, затова и повечето потребители избират да свалят апликацията и да залагат от нея.

Начинът за изтегляне е в зависимост от операционната система, с която е оборудвано вашето устройство.

Apple потребителите на iPhone и iPad могат да намерят апликацията просто като напишат името на букмейкърската къща в търсъчката на App Store. Инсталирането става почти моментално.

Не точно по същия начин стои въпросът с потребителите, които използват устройство с операционна система Android. Тъй като Google (собственикът на Андроид) не позволява хазартни приложения със залози в реални пари да намират място в техния пазар (Google Play), ще трябва да влезете в bet365.com от браузъра си, за да намерите приложението. След като сте влезли в сайта, скролнете до дъното на страницата, където ще видите „Виж всички апликации на Bet365 Apk„. Натиснете върху този бутон и ще можете да свалите апликацията. Преди това обаче трябва да сте позволили на телефона си да инсталира приложения, които не идват от официалния Google Play пазар. Това става от Настройки -> Защита -> Непознати източници.

Повече информация

На практика, всяко нещо, което можете да правите от компютъра си, може да бъде свършено и от телефон/таблет. В това число можем да включим поставянето на залози, депозирането и тегленето на средства, управлението на акаунта, залозите на живо, кеш аут и всичко останало (за качествата и предложенията на букито можете да прочетете тук).

Лайв стриймингът също е част от приложението (но не и от мобилна версия), така че ще можете да гледате всичките повече от 70 000 безплатни преки предавания на Bet365 директно от мобилното си устройство.

Bet365 разполага и с функция, която е специално създадена за мобилни залози и не е налична в десктоп версията. Това е функцията „Edit Bet“, която позволява на клиентите да редактират своите залози след поставянето им. Тоест, можете да добавяте или премахвате мачове от фишовете си, след като вече са били поставени.

Мобилната версия и приложението позволяват още използването на всички други промоции и бонуси, предлагани от компанията.

Качеството на изработка на самото приложение е повече от високо. То се хвали със светкавична реакция на зареждане и с удобна подредба на функциите, адаптирана към размера на екрана на вашето устройство.

За всеки потребител на Bet365, свалянето на приложението е препоръчително!

Начален бонус в Bet365
100 лв.