Препоръчан Букмейкър - Palmsbet.com

Betfair Mobile

Betfair не приема залози от България!

 

Изтегли приложението на Betfair

Betfair, най-голямата борса за залози в света, винаги се стремят да бъдат сред първите във всичко. Те бяха и един от първите букмейкъри, които пуснаха специално приложение за мобилни устройства преди няколко години. Оттогава, компанията непрекъснато подобрява услугата си и днес вече няма да усетите никаква разлика в отрицателна насока в работата си от компютър и от мобилно устройство. Напротив, често от мобилните устройства сайтът се зарежда по-бързо, отколкото от компютър.

Betfair mobile за България
Имате два варианта да играете в борсата от телефона или таблета си – или можете да използвате оптимизираната за мобилни устройства браузър версия, или можете да свалите апликацията на Betfair. Ние ви препоръчваме приложението, просто защото то е по-добро от браузър версията във всяко отношение, какъвто на практика е случаят и с мобилните залози на всеки друг букмейкър.

Докато играта от браузър версията е една и съща за всички видове операционни системи и може да бъде практикувана от всякакви устройства, то изтеглянето и използването на приложението зависи от това дали разполагате с iOS или Android устройство.

Изтегляне на апликацията с iOS

Изтеглянето е по-лесно за iOS потребителите, тъй като Apple, за разлика от Google, не забранява хазартните апликации, при които се използват реални пари, в своя маркет. Така че можете да свалите Betfair App на вашия IPhone или iPad директно от App Store.

Изтегляне на апликацията с Android

Малко усложнена е процедурата при Android устройствата заради забраната на Google, но въпреки това изтеглянето и инсталирането на приложението няма да ви отнеме повече от 2-3 минутки. За да стане максимално бързо, следвайте следните стъпки:

1. Влезте в настройките на вашия телефон или таблет и кликнете върху „Настройки за сигурност„, където ще видите бутон „Разрешаване на инсталирането на приложения от непознати източници„. Това е необходимо за всички приложения, които се свалят от източници, различни от официалния Google Play маркет.

2. Влезте в браузъра и въведете адреса на сайта.

3. На страницата ще откриете текст „Изтегли мобилното приложение на Betfair„.

4. Натиснете върху този текст и инсталацията ще започне.

(Имайте предвид, че трябва да разполагате с 2.2 или по-нова версия, за да можете да използвате приложението)

Повече за приложението

Приложението е направено с подобно оформление като десктоп версията, така че да откривате всичко интуитивно и да не се обърквате, когато преминавате от десктоп към мобайл или обратното.

От апликацията можете да залагате както в борсата за залози, така и букмейкърския раздел на Betfair, като в нея ще откриете всяко едно събитие и всеки един пазар, който се предлага във версията за компютър, така че няма да бъдете ощетени от нищо, играейки от телефон/таблет.

Ако изберете приложението пред десктоп версията, ще можете да се насладите и на целия асортимент от залози на живо и лайв стрийминг, предлагани от Betfair.

Ако искате да залагате, където и да се намирате, Betfair ви дава тази възможност с разнообразните си предложения за залози от мобилни устройства. Апликацията е носител на редица награди и бързо ще разберете защо, след като я инсталирате!