Препоръчан Букмейкър - Palmsbet.com

Betfair не приема залози от България!

 

Вход линк към Betfair

betfair-link

Историята на сайта за залози Betfair може да бъде проследена до 2000 г., когато той стартира единствено като борса за залози – платформа, при която играчите правят облози помежду си, а не залагат срещу „къщата“. Този сайт бързо се превърна в най-голямата борса в света и продължава да държи лидерската позиция и до днес в конкуренцията на борсите на Ladbrokes, Matchbook и Betdaq.

Betfair sports
През май 2012 г., ръководството на компанията реши да диверсифицира предлаганите услуги и добави към колекцията си традиционна букмейкърска къща, като в същото време и борсата продължи да работи с пълни сили. Причината за отварянето на букмейкърската къща бе проучването, че клиентите на Betfair правят 30% от залозите си на други места, за да се възползват от облагите и на двата варианта на залагане.

И днес обаче борсата продължава да бъде най-популярната услуга в Betfair. Тази борса се превърна в ядрото на хазартната индустрия, тъй като развитието на коефициентите в нея кара и традиционните букмейкъри да променят своите ставки. Платформата дори се използва и от другите букмейкъри, които покриват в нея големите залози на своите играчи, за да премахнат риска от сериозни загуби на някой пазар.

Betfair е утвърдена марка с огромни финансови възможности, доказателство за което е скорошното сливане с Paddy Power, което създаде бизнес на стойност повече от $8 млрд.

Букмейкър Betfair

Бетфеър бонус при регистрации
На феновете на традиционните залози букмейкърът предлага и възможност за игра с фиксирани коефициенти. Екипът ни е сравнявал много пъти коефициентите и евентуалните печалби в двете паралелни услуги на сайта и изводът е, че много рядко потенциалната печалба от играта с фиксирани коефициенти може да победи тази от борсата за залози. Това се случва единствено на слабо популярни пазари. Секциите казино и покер не са активни за България.

Добра причина да пробвате букмейкъра обаче е добрият му депозитен бонус.

Ето как да го вземете:
1. Залагате €10 или по-голяма сума на едно събитие в рамките на 30 дни след регистрацията.
2. Независимо дали сте познали залога, ще бъдете възнаградени с 3 безплатни залога, всеки един от които по €10.

Как работи борсата за залози?

В Betfair можете както да залагате „За“ едно събитие, както се прави в традиционните букита, така и да влезете в кожата на букмейкъра и да приемате залози от други играчи. Това се нарича „Срещу“ залози. Букмейкърът по никакъв начин не влияе на пазарите – едни играчи предлагат коефициенти, други играчи ги приемат.

Печалбата от борсата идва от малка комисионна. За България началната комисионна е 6,5% и може да бъде намалена с до 6,0%, ако играете достатъчно често. Важно е да запомните, че комисионната се плаща само на „нетната печалба от пазара“.

Така например, ако сте заложили 10 лв. на 1.50 коефициент, вашата нетна печалба ще бъде 5 лв. При комисионна от 6,5%, от печалбата ви ще бъдат взети 0,33 лв. Ако залогът ви не е печеливш, няма да ви таксуват нищо. Повтаряме – комисионните са плащат само върху нетната печалба от един пазар.

Още по-хубавото е, че тази комисионна може да бъде намалена с времето. За всеки £0.10 платени в комисионна, печелите 1 Betfair точка. Натрупвайки точки, ще достигате нови, по-добри нива на отстъпка.

Пресмятане на отстъпката
1. Имате нетна печалба от един пазар от 200 лв.
2. Стандартната комисионна е 6,5%
3. Имате право на отстъпка от 20%

За да пресметнете комисионната, първо вземете 6,5% от 200 лв. = 13 лв. и след това вземете отстъпката от комисионната – 20% от 13 лв. са 2,6 лв. Така комисионната, която трябва да платите, е 13 – 2,6 = 11,4 лв.

Сравнение с традиционните букмейкъри

Добрите букмейкъри ще ви дадат по 1.91 коефициенти за равностойни събития – събития, при които има 50% вероятност и за двата изхода. Тоест, при заложени 100 лв., нетната ви печалба ще е 91 лв.

При борсата за залози, коефициентите за равностойни събития ще са 2.00. Нетната печалба ще е 100 лв. Като премахнем възможно най-голямата комисионна – 6,5% – ще ви останат 93,5 лв.

Ясен пример защо коефициентите в борсата винаги са по-добри от тези при традиционните букита. Комисионната на борсата е достатъчно ниска, за да ви позволява да правите по-добри печалби, отколкото бихте направили на друго място. Именно затова от prognozi365.com ви го препоръчваме.

Бонус на борсата

Борса Betfair бонус
Ако сега си направите регистрация в сайта, имате право на безплатен залог от €20.

Ето как работи бонуса:
1. Регистрирате се, депозирате и правите залог в борсата за най-малко €20 в първите 7 дни след регистрацията.
2. Ако загубите залога си, в сметката ви ще бъдат възстановени €20

Първоначалният залог се води като безплатен, защото ще бъде покрит при евентуален неуспех. Добър съвет тук е да потърсите залог с по-голям коефициент, защото дори и при неуспех не губите нищо. Няма смисъл да залагате на 1.20 коефициент, който най-вероятно ще спечелите и няма да получите нищо като бонус.

Банкиране

МетодТаксаВреме за
Депозит
Мин.
Депозит
КартаНямаНа часа12 лв.
NetellerНямаНа часа30 лв.
SkrillНямаНа часа20 лв.
PaysafeНямаНа часа20 лв.
БанкаВарира2-5 дни30 лв.

Други функции
    • HD Лайв Стрийминг на спортни събития от 15 спорта, включително футболни мачове
    • Cash Out
      Различни бонуси и промоции
      Мобилно приложение – Betfair Mobile за Android и iOS

Заключение

Ако искате да опитате нещо ново и да се радвате на по-големи печалби, Betfair и нейната борса е вашето място. Комисионната е много ниска и в 99% от случаите получавате по-добра потенциална печалба от който и да е букмейкър, а огромният оборот – £50 млн. на седмица – е гаранция, че винаги ще има кой да покрие залозите ви в борсата. Това е повече от съвкупния оборот на всички фондови борси в Европа. Betfair прави всичко възможно да спазва основния си принцип, който е заложен в името на сайта – „Справедливи залози“. Целта на компанията е залозите да бъдат изгодни както за тях, така и за вас. Двата депозитни бонуса, от които можете да се възползвате при отварянето на една сметка, е още една причина да се насочите към регистрация в този сайт.