200 лв.
+18 | T&C
200 лв.

 

Вход линк към Betfair

betfair-link

Историята на сайта за залози Betfair може да бъде проследена до 2000 г., когато той стартира единствено като борса за залози – платформа, при която играчите правят облози помежду си, а не залагат срещу “къщата”. Този сайт бързо се превърна в най-голямата борса в света и продължава да държи лидерската позиция и до днес в конкуренцията на борсите на Ladbrokes, Matchbook и Betdaq.

Betfair sports
През май 2012 г., ръководството на компанията реши да диверсифицира предлаганите услуги и добави към колекцията си традиционна букмейкърска къща, като в същото време и борсата продължи да работи с пълни сили. Причината за отварянето на букмейкърската къща бе проучването, че клиентите на Betfair правят 30% от залозите си на други места, за да се възползват от облагите и на двата варианта на залагане.

И днес обаче борсата продължава да бъде най-популярната услуга в Betfair. Тази борса се превърна в ядрото на хазартната индустрия, тъй като развитието на коефициентите в нея кара и традиционните букмейкъри да променят своите ставки. Платформата дори се използва и от другите букмейкъри, които покриват в нея големите залози на своите играчи, за да премахнат риска от сериозни загуби на някой пазар.

Betfair е утвърдена марка с огромни финансови възможности, доказателство за което е скорошното сливане с Paddy Power, което създаде бизнес на стойност повече от $8 млрд.

Букмейкър Betfair

Бетфеър бонус при регистрации
На феновете на традиционните залози букмейкърът предлага и възможност за игра с фиксирани коефициенти. Екипът ни е сравнявал много пъти коефициентите и евентуалните печалби в двете паралелни услуги на сайта и изводът е, че много рядко потенциалната печалба от играта с фиксирани коефициенти може да победи тази от борсата за залози. Това се случва единствено на слабо популярни пазари. Секциите казино и покер не са активни за България.

Добра причина да пробвате букмейкъра обаче е добрият му депозитен бонус.

Ето как да го вземете:
1. Залагате €10 или по-голяма сума на едно събитие в рамките на 30 дни след регистрацията.
2. Независимо дали сте познали залога, ще бъдете възнаградени с 3 безплатни залога, всеки един от които по €10.

Как работи борсата за залози?

В Betfair можете както да залагате “За” едно събитие, както се прави в традиционните букита, така и да влезете в кожата на букмейкъра и да приемате залози от други играчи. Това се нарича “Срещу” залози. Букмейкърът по никакъв начин не влияе на пазарите – едни играчи предлагат коефициенти, други играчи ги приемат.

Печалбата от борсата идва от малка комисионна. За България началната комисионна е 6,5% и може да бъде намалена с до 6,0%, ако играете достатъчно често. Важно е да запомните, че комисионната се плаща само на “нетната печалба от пазара”.

Така например, ако сте заложили 10 лв. на 1.50 коефициент, вашата нетна печалба ще бъде 5 лв. При комисионна от 6,5%, от печалбата ви ще бъдат взети 0,33 лв. Ако залогът ви не е печеливш, няма да ви таксуват нищо. Повтаряме – комисионните са плащат само върху нетната печалба от един пазар.

Още по-хубавото е, че тази комисионна може да бъде намалена с времето. За всеки £0.10 платени в комисионна, печелите 1 Betfair точка. Натрупвайки точки, ще достигате нови, по-добри нива на отстъпка.

Пресмятане на отстъпката
1. Имате нетна печалба от един пазар от 200 лв.
2. Стандартната комисионна е 6,5%
3. Имате право на отстъпка от 20%

За да пресметнете комисионната, първо вземете 6,5% от 200 лв. = 13 лв. и след това вземете отстъпката от комисионната – 20% от 13 лв. са 2,6 лв. Така комисионната, която трябва да платите, е 13 – 2,6 = 11,4 лв.

Сравнение с традиционните букмейкъри

Добрите букмейкъри ще ви дадат по 1.91 коефициенти за равностойни събития – събития, при които има 50% вероятност и за двата изхода. Тоест, при заложени 100 лв., нетната ви печалба ще е 91 лв.

При борсата за залози, коефициентите за равностойни събития ще са 2.00. Нетната печалба ще е 100 лв. Като премахнем възможно най-голямата комисионна – 6,5% – ще ви останат 93,5 лв.

Ясен пример защо коефициентите в борсата винаги са по-добри от тези при традиционните букита. Комисионната на борсата е достатъчно ниска, за да ви позволява да правите по-добри печалби, отколкото бихте направили на друго място. Именно затова от prognozi365.com ви го препоръчваме.

Бонус на борсата

Борса Betfair бонус
Ако сега си направите регистрация в сайта, имате право на безплатен залог от €20.

Ето как работи бонуса:
1. Регистрирате се, депозирате и правите залог в борсата за най-малко €20 в първите 7 дни след регистрацията.
2. Ако загубите залога си, в сметката ви ще бъдат възстановени €20

Първоначалният залог се води като безплатен, защото ще бъде покрит при евентуален неуспех. Добър съвет тук е да потърсите залог с по-голям коефициент, защото дори и при неуспех не губите нищо. Няма смисъл да залагате на 1.20 коефициент, който най-вероятно ще спечелите и няма да получите нищо като бонус.

Банкиране

Метод Такса Време за
Депозит
Мин.
Депозит
Карта Няма На часа 12 лв.
Neteller Няма На часа 30 лв.
Skrill Няма На часа 20 лв.
Paysafe Няма На часа 20 лв.
Банка Варира 2-5 дни 30 лв.

Други функции
    • HD Лайв Стрийминг на спортни събития от 15 спорта, включително футболни мачове
    • Cash Out
      Различни бонуси и промоции
      Мобилно приложение – Betfair Mobile за Android и iOS

Заключение

Ако искате да опитате нещо ново и да се радвате на по-големи печалби, Betfair и нейната борса е вашето място. Комисионната е много ниска и в 99% от случаите получавате по-добра потенциална печалба от който и да е букмейкър, а огромният оборот – £50 млн. на седмица – е гаранция, че винаги ще има кой да покрие залозите ви в борсата. Това е повече от съвкупния оборот на всички фондови борси в Европа. Betfair прави всичко възможно да спазва основния си принцип, който е заложен в името на сайта – „Справедливи залози“. Целта на компанията е залозите да бъдат изгодни както за тях, така и за вас. Двата депозитни бонуса, от които можете да се възползвате при отварянето на една сметка, е още една причина да се насочите към регистрация в този сайт.