30 лв.
+18 | T&C
222 лв.

Мачове на живо с пряко предаване

Във всеки един момент по света се провеждат десетки спортни събития, за които се предлагат залози от букмейкърските къщи. И докато повечето от тях могат да се следят чрез услуга за резултати на живо, няма нищо по-вълнуващо за един играч от това да наблюдава с очите си какво се случва на игрището.

Освен, че е далеч по-вълнуващо, гледането на събитията може да ви помогне драстично да подобрите процента на успешните си прогнози в разделите със залози на живо. Повечето букмейкъри предоставят подробни статистики в реално време за събитията, за които предлагат залози, които често са достатъчни за намирането на правилния залог, но понякога статистиките лъжат. Много по-реална представа ще ви даде видео картината, която ще ви покаже дали наистина единия отбор играе толкова по-добре от противника си, колкото показват статистическите данни.

Ако сте фенове на спорта и залозите, страницата с лайв стрийминг на спортни събития в prognozi365.com със сигурност ще ви стане любима!

Тук ще откриете линкове за преки предавания на всички играещи се днес събития в десетки различни спортове, включително футбол, тенис, хокей, баскетбол, волейбол и т.н. Гледането на всички предавания е напълно безплатно.

В следващите редове ще ви дадем някои напътствия как да гледате любимите си спортни събития на живо:

1. Изберете спорта, от който е търсеното от вас събитие.

2. Пред вас ще се покаже таблица с цялата програма за деня от този спорт, заедно с часовете, в които ще започнат събитията. Натиснете върху събитието което ви интересува.

3. Отворете един от линковете, които ще се появяват, след като натиснете върху дадено събитие. Пред вас ще се отвори видео прозорец, от който можете да гледате на живо избраното събитие.

4. Има вероятност линкът да не се отвори веднага. В такъв случай, не кликайте върху рекламните прозорци в плеъра. Моля, изчакайте защото стартирането понякога изисква известно време (рядко, но се случва да трябва да се изчака и 1-5 минути).

Пожелаваме ви приятно гледане !