200 лв.
+18 | T&C
200 лв.

Регистрация в Skrill България

Въпреки че онлайн игрите бележат огромен ръст през последните години, все още има някои сложни и често разочароващи методи за теглене и депозит дори и в най- добрите букмейкъри. Това е мястото, където Skrill (Moneybookers) се появява в пейзажа.

Правим уточнението, че Skrill и Moneybookers са едно и също нещо. Уебсайтът Moneybookers започна да работи през 2002 година, а през 2011 г. просто се взе решението марката да се ребрандира и вече да се казва Skrill. Пълното ребрандиране на продукта беше завършено през третото тримесечие на 2013 г. и оттогава официалното име на компанията е Skrill.

Skrill осигуряват на абсолютно всички желаещи БЕЗПЛАТЕН електронен портфейл, който можете да използвате, за да качвате и изтегляте средства във вашите акаунти в онлайн букмейкърите и стотици хиляди други места в интернет без никакво забавяне. Само трябва да изчакате няколко секунди и ще видите как парите ви вече са пристигнали на желаното място. Тегленията се случват по подобен безпроблемен и незабавен начин.

Така че в общи линии винаги ще имате директен достъп до средствата си.

Какво означава Skrill за залагащите?

Чрез него можете незабавно да изтегляте средства от всеки онлайн букмейкър и да депозирате в друг, като това става без никакви или с много малки такси. Благодарение на Skrill залозите в интернет станаха много по- удобни, безопасни и бързи. Благодарение на възможността за бързо прехвърляне на средства от един букмейкър в друг винаги можете да се възползвате от най- добрите коефициенти с лекота.

Качването на пари във вашата Skrill сметка няма да ви струва нито стотинка, ако използвате за това банков превод. Най- много след това да ви се вземе някоя малка такса за теглене. Но това е просто една малка такса, която осигурява много допълнителни ползи и функции на електронния портфейл, като например:

✓ Незабавни депозити и тегления
✓ Опция за транзакции в почти всички онлайн хазартни оператори
✓ Ексклузивни бонуси
✓ Незабавен достъп до средствата
✓ Можете да се възползвате от поддръжка на клиентите на 12 езика, която е 24/7

Дори още повече опции и функции стават достъпни за вас, ако станете ВИП член на Skrill. Ако направите транзакции на обща стойност над 5 000 евро за месец, значи се класирате за ВИП член. Тогава ще можете да прехвърляте пари в различни валути без ограничения, да спестявате такси по транзакциите, да получите персонален акаунт мениджър, който говори вашия език, и да получавате постоянно покани за специални събития и промоции, като например турнири, кешбек кампании, бонуси и прочие.

Нека не забравяме и че Skrill са пряко свързани с футбола. Компанията от началото на сезон 2013/2014 е основен спонсор на английската футболна лига Конференция. Сделката е за период от три години, а трите дивизии на Конференцията вече ще се казват Skrill Premier, Skrill South и Skrill North.

Услугата на Skrill определено е на висота. Затова и над 70 000 онлайн магазина са се доверили на портфейла и можете да плащате стоките си в тях чрез него. Можете също да зареждате акаунта си в Скайп, да плащате за стоки в Ибей и още хиляди неща в интернет.