+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.

Система за залози Контра Лабушер

Контра Лабушер

Системата Контра Лабушер е по същество пълна противоположност на системата Лабушер. Оригиналът е изработен от популярния играч на рулетка Хенри Лабушер и е система с отрицателна прогресия, тоест залозите се увеличават след загуби и се намаляват след победа. Идеята на оригиналната система е да бъде възможно да се излиза на печалба, дори и ако повечето залози са губещи, тъй като печалбите ще бъдат на залози с по-големи суми.

Основният недостатък на Лабушер е, че можете да загубите много пари, ако ви се случи да попаднете в неуспешна поредица от загуби. Няколко поредни загубени фиша ще доведат до повишени суми на следващите залози, а това лесно може да унищожи банката ви.

Теорията зад Контра Лабушер стратегията е да обърнете наопаки този сценарий.

Както и при оригиналната система, Контра Лабушер изисква на първо място да определите редица от числа, върху които ще се базират залозите ви. Числата са по ваш избор. По-долу в тази статия ще ви дадем съвети за избора на числа, но нека да ви покажем как работи системата с простата поредица „1 2 3 4„. Редицата се нарича още и „цикъл“.

Първият залог в цикъла трябва да бъде равен на сумата на първото и последното число в редицата. Така че, при редица „1 2 3 4„, първият ви залог трябва да бъде за 5 лв. (1 + 4).

Ако залогът бъде успешен, трябва да добавите размера на залога в редицата. В този пример, трябва да добавите 5 и така редицата ще стане „1 2 3 4 5„.

Ако загубите залога си, трябва да премахнете първото и последното число от редицата. В случая, да премахнете 1 и 4 и по този начин редицата да се превърне в „2 3“.

Точно по това се различава Контра Лабушер от оригинала – в оригиналната версия на системата, при победа премахвате първото и последното число, а при загуба – добавяте залога в редицата.

Същото правило се прилага, докато не изтриете всички числа от редицата. Тогава пишете нова редица и започвате от начало.

Избиране на числа за редицата

Няма строго определени правила за избора на числа, които да бъдат включени в редицата, но повечето играчи играчи предпочитат всяко следващо число в нея да бъде равно или по-голямо от предишното. Разбира се, колкото сте по-склонни да рискувате, толкова по-големи числа можете да си позволите да добавяте.

Няма и правила за броя на числата в редицата. Една редица, може да се състои само от три числа, а може и от десет. Колкото по-голяма е редицата обаче, толкова по-дълъг ще бъде цикълът.

Ние смятаме, че редица от между шест и десет числа е за предпочитане, както и че общата сума на числата в нея не трябва да бъде по-голяма от 10% от цялата ви банка.