+18 | T&C
100% до 200лв.
222 лв.

Стратегия Пароли

Система за залози Пароли

Пароли е система за залози с положителна прогресия, която е популярна сред играчите без голям бюджет и без желание да залагат големи суми пари. Тя се приема като пълна противоположност на системата Мартингейл, поради което често се нарича още и „Анти-Мартингейл“ и „Обратен Мартингейл“. В тази система, фокусът е насочен върху постоянството на печалбите, а не върху спечелените суми от отделните залози.

Тя ви позволява също така да избегнете големите загуби и да поддържате бетинг бюджета си сравнително добре балансиран. Приема се и като една от най-лесните за използване стратегии.

Системата получава името си от латинската дума „пар“, която означава „равна или еднаква стойност“. Както и при останалите системи с положителна прогресия, вие увеличавате залога след всяка печалба. Идеята на Пароли е да удвоявате залога си след всяка печалба, а в случай на загубен залог да се връщате към началното ниво. Другото важно правило е да удвоявате, докато не постигнете три последователни победи. Тогава, съветът е да спрете и да започнете системата от начало със стартовия залог. Статистиката показва, че всичко над три последователни победи става все по-малко и по-малко вероятно.

Имайте предвид, че системата Пароли е създадена най-вече за залози с коефициент около 2.00 (точно както и Мартингейл).

Първото нещо, което трябва да направите, преди да използвате Пароли (както и която и да е друга система), е да изберете вашия стартов залог. Това трябва да бъде сума не по-голяма от 5% от цялостния ви бюджет, отделен за спортни залози.

Пример:

Първи залог: 1 лв. Спечелен.
Втори залог: 1 лв. х 2 = 2 лв. Спечелен.
Трети залог: 2 лв. х 2 = 4 лв. Спечелен. (целта е постигната, връщаме се на стартовия залог)
Четвърти залог: 1 лв. Загубен.
Пети залог: 1 лв. Загубен.
Шести Залог: 1 лв. Спечелен.
Седми залог: 1 лв. х 2 = 2 лв. Спечелен

Както виждате, това е меко казано лесна за използване стратегия, с която няма да се затруднят дори и напълно начинаещите залагащи. Нейното най-голямо предимство е стабилността си, поради което е още по-добра опция за новаците в залаганията. Няма да спечелите големи суми, но пък в същото време можете да сте сигурни и че няма да загубите бързо цялата си банка, което е реална опция при други системи.

Пароли силно разчита на успешните серии. Ако често попадате в такива, системата ще ви донесе успех. Ключът е да спечелите повече пари от печелившите серии, отколкото ще загубите от губещите.

Прочетете и за системата 1-3-2-6, която има много прилики с Пароли!