+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.

Система за залози 1-3-2-6

Стратегия за Залагане 1-3-2-6

Системата 1-3-2-6 е доста сходна със системата Пароли. И двете са системи с положителна прогресия, тоест увеличават залога при печеливш залог, и включват цикъл от залози. Единствената разлика е в последователността на залозите.

Не са много системите, които са по-лесни за разбиране от 1-3-2-6. Тя има и няколко други предимства, които и печелят популярност сред играчите.

Как да използваме системата?

Както и по-голямата част от другите стратегии, 1-3-2-6 се използва за залози с коефициенти около или точно 2.00. На първо време, трябва да определите какъв ще бъде размерът на една единица. Ако разполагате с банка от 500 лв., например, една единица може да бъде равна на 10 лв. Една единица е равна и на сумата на първия залог във всяка редица.

Всеки път, когато загубите залог, приключвате редицата и започвате отначало, отново залагайки една единица на следващия си залог.

Когато спечелите залог, продължавате напред по редицата 1-3-2-6. Така че, ако спечелите първия си залог за 10 лв., следващият трябва да бъде 30 лв. (3 единици). При нов успех, размерът на следващия залог трябва да е 20 лв. (2 единици). Ако спечелите и този, последният трябва да бъде в размер на 6 единици или 60 лв.

След като спечелите четири последователни залога, редицата е приключила и започвате от начало със залог от 1 единица. Не забравяйте, че когато и да загубите залог, трябва да се върнете на първата стъпка.

Тъй като системата включва кратък цикъл, има само няколко възможни резултата. Те са:

Губите първия си залог (обща загуба в размер на 1 единица)
Печелите първия залог и губите втория (обща загуба в размер на 2 единици)
Печелите първите два залога и губите третия (обща печалба в размер на 2 единици)
Печелите първите три залога и губите четвъртия (излизане на нулата)
Печелите всичките си четири залога (обща печалба в размер на 12 единици)

Както виждате, само два от петте възможни изхода водят до загуба. Това са случаите, когато губите първия или втория си залог. Хубавото е, че няма как да бъдете на загуба, ако преминете през първите два етапа на цикъла.

Разбира се, подобно на Пароли, и тази система разчита много на успешните серии от печеливши залози. Ако често влизате в такива, не пропускайте да я опитате!