+18 | T&C
100% до 200лв.
100% до 200лв.

Система за залози Контра Д’Аламбер

Система Контра Д’Аламбер

Ако търсите система, която минимизира потенциалните загуби и увеличава в същото време потенциалните печалби, Контра Д’Аламер заслужава вашето внимание. Много лесна за използване, тя е отдавна популярна сред играчите в спортните залози и казиното. Тя е стратегия с положителна прогресия, което на по-прост език значи, че ще увеличавате залозите си, когато печелите, и ще ги намалявате, когато губите.

Контра Д’Аламер е коренна противоположност на системата Д’Аламбер, която използва отрицателна прогресия.

Използване на системата

Както повечето други стратегии, Контра Д’Аламер също не изисква от вас да имате две висшета. Тя е много проста и ще я схванете още от първото прочитане.

Ето в няколк стъпки как да я прилагате:

Определете базовата единица – Преди да започнете да залагате, трябва да решите в какъв размер да бъде вашата базова единица, с която ще започнете. Препоръчва се тя да не бъде повече от 5 процента от общата ви банка.
Започнете със залог от една единица – Когато започвате да залагате с Контра Д’Аламер, винаги трябва да стартирате със залог от една единица. Ако сте определили базовата ви единица да бъде 10 лв., значи трябва да заложите 10 лв. на първия си залог.
Увеличавайте залога си след печалба – Всеки път, когато залогът ви е печеливш, вашият залог трябва да бъде увеличен с една единица. Тоест, ако първият ви залог е за 10 лв. и той бъде спечелен, следващият трябва да бъде за 20 лв. Ако отново спечелите, следващият се вдига на 30 лв. и така нататък.
Намалявайте залога си с една единица след загуба – Всеки път, когато залогът ви е губещ, вашият залог трябва да бъде намален с една единица. Ако загубите залог за 30 лв., следващият трябва да бъде върнат на 20 лв. и т.н. Ако загубите първия си залог за 10 лв. (залога със само една единица), следващият залог трябва да остане в същия размер.

Това е всичко. Няма математически формули или сложни редици, които трябва да запомняте. Просто трябва да следвате тези няколко елементарни правила.

Контра Д’Аламер е безопасна система, която не позволява бързо фалиране. Дори и да загубите 10 поредни залога, на практика ще сте загубили само 10 единици. При Мартингейл, например, щяхте да сте загубили 511 единици след 10 поредни неуспешни фиша.

Тази система се приема като една от най-универсалните, тъй като не само ви предпазва от сериозни загуби, ами и ви помага да печелите добре, когато сте на гребена на вълната и сте спечелили няколко поредни залога.